Blogging tips

martes, 17 de octubre de 2017

Llibre: La noia del Tren

by Paula Hawkins



Tu no la coneixes. Ella a tu, sí.

La Rachel agafa cada matí el mateix tren. Sap que cada dia s'atura en un semàfor vermell i que des d'allà veurà els jardins del darrere d'una renglera de cases.

En una d'aquestes cases hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. Fins i tot els ha batejat, com si els conegués: són la Jess i en Jason. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Tant de bo ella pogués ser igual de feliç que ells.

Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. Dura només un minut, perquè el tren de seguida es torna a posar en marxa; però n'hi ha hagut prou.

Se sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l'oportunitat d'entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat de lluny, i no la pensa deixar escapar. S'ha acabat ser només la noia del tren.


"El narrador que millor t'enganya d'aquest any és la protagonista de La noia del tren. Voto per ella." The Times.

"És la joia de la corona. Els llibreters ja fa mesos que el recomanem. Un fenomen." Guillem Terribas, Llibreria 22, a RAC1.



Aquest llibre fa poquet me'l van regalar i sabia que havien fet una pel·lícula, però no sabia que també era d'un llibre.

És molt interessant si us agrada el misteri, l'intriga i els finals feliços...? Bueno si voleu saber una mica més, només l'heu de llegir, val la pena.
Són d'aquelles històries que fins que no arribes al final no saps qui és el dolent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario