Blogging tips

viernes, 3 de marzo de 2017

Llibre: El Diari de Bridget Jones

By Helen Fielding


Aquest és un dels meus llibres preferits, fa molts anys que el tinc. M'agrada molt, és molt entretingut, i divertit, inclús més que la pel·lícula! Aquí surten unes coses més de la vida de la Bridget, que no apareixen a la peli. Aquest és el primer llibre.Us deixo un resum pels que no sabeu de què va el llibre de la Bridget!

Bridget Jones té trenta-tants anys, no té parella estable, viu en un caòtic pis de Londres, es passa fent una feina que no li distreu, fa molt cas dels llibres d'autoajuda i porta un diari divertidíssim en què anota tot això i els pensaments que li passen pel cap. 
Es vol divertir i no sap gaire com fer-ho, li agradaria ser feliç i no se'n surt; en el fons, s'adona que no sap si triar l'ideal feminista de vida o bé imaginar-se que està enamorada del primer xitxarel·lo que passi... A més de ser divertit, El diari de Bridget Jones és una mirada aguda i tendra que no creu ni en alarmistes ni en ideals: segons Salman Rushdie,<<una creació literària brillant i còmica: fins i tot els homes riuran>>.
Fins la propera!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario