Blogging tips

domingo, 6 de abril de 2014

La metgessa de Barcelona

by David Martí



Una dona coratjosa, un tresor en perill.
Una novel·la màgica al cor de Barcelona.
2012
Aquest llibre és la continuació de les Bruixes d' Arnes (2010) que també el tinc. És d'un autor català. Tant les Bruixes com la Metgessa de Barcelona m'han agradat molt, són inspirades a èpoques passades, on les bruixes eren perseguides per por al seu poder desconegut per part dels homes i després les cremaven.
La Metgessa de Barcelona és una mica diferent, parla del Llibre de les Essències i l'important que és per les protagonistes, no permetre que caigui en mans que només portarien la destrucció de tot el bé i el mal s'apoderaria de l'existència per sempre.
Me'l vaig comprar per Nadal, no buscava un llibre en concret, la veritat, però quan vaig llegir que era la continuació de Les Bruixes d'Arnes no el vaig deixar anar i va venir amb mi cap a casa.
Està ambientat a l'edat gòtica de Barcelona on els assassinats, les epidèmies, els robatoris, els mercenaris, eren el pa seu de cada dia i que tenien que afrontar dia rere dia per poder viure.

De què va el llibre
Història, llegenda i fantasia guien una dona inconformista, decidida i coratjosa pels mil secrets de la Barcelona gòtica en una novel·la plena de misteri, màgia i emoció. Nadal de 1562. La metgessa Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia esperen il·lusionades la imminent tornada del pare. En un racó brut i fosc, el noble Hug de Montcada és assassinat per uns mercenaris que volen arrabassar-li el Llibre de les Essències, un compendi de coneixements màgics i naturals.
Enmig d'un món d'homes, la valenta metgessa, mentre lluita per salvar la seva filla i guarir els malalts de l'epidèmia de pesta, emprèn una intricada cursa per Barcelona- la ciutat de les tres catedrals. I gràcies als antics secrets que guarden les pedres, descobreix el camí per protegir el llibre.

És molt interessant, però si us el voleu llegir us recomano que primer comenceu per Les Bruixes d'Arnes, perquè així no us vindrà de nou els personatges que apareixen. Intriga, secrets, coneixements ocults, història, Barcelona i moltes coses més que apareixen.




Fins la propera!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario