Blogging tips

viernes, 11 de octubre de 2013

Les Cartes Secretes

Per Robin Sharma 

 

És la segona part del Monjo que es va vendre el Ferrariun llibre que com el primer és d'autoajuda, són d'aquells que et fan obrir els ulls a la vida.

Aquest llibre el tinc com un tresor, le llegit un munt de vegades, m'encanta!

Si el voleu llegir us recomano que comenceu pel primer, ja que l'història continua amb una altra aventura molt interesant en aquest segon llibre.

De què va? Us deixo una petita part, a veure si us animeu!!


En Jonathan Landry cada dia està més angoixat per la feina i pel seu matrimoni fracassat. Un bon dia, la seva mare li demana que es reuneixi amb el seu oncle, en Julian Mantle, al qual gairebé no coneix. Fa uns quants anys, en Julian, que havia estat un advocat d'èxit, va decidir vendre-s'ho tot - fins i tot el seu flamant ferrari - i refugiar-se en un monestir a l'Himàlaia.

Ara en Julian necessita que en Jonathan l'ajudi. Li demana que viatgi a diferents llocs del món per aplegar nou talismans i les nou cartes que els acompanyen. Aquestes cartes, que contenen els secrets que en Julian va descobrir al monestir, poden salvar vides.

El viatge singular d'en Jonathan comprèn una visita als salons de tango de Buenos Aires, a les inquietants catacumbes de París, als ultramoderns gratacels de Xangai i al desert místic de Sedona.

Gràcies a aquesta inesperada aventura, en Jonathan aprendrà a recuperar la seva força personal i podrà lliurar-se sense por als seus somnis.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario