Blogging tips

lunes, 28 de octubre de 2013

El primer llibre de Harry Potter que vaig tenir

HARRY POTTER Y EL CALZE DE FOC


Aquest llibre va ser el primer de Harry Potter que em vaig comprar, el número 4 de la col·lecció. Quan el vaig començar a llegir no sabia res de Harry Potter, però em va enganxar la màgica i surrealista història.
Em vaig adonar que hi havien més llibres perquè parlaven d'un tal Voldemort i d'en Cuapelada (Colagusano)...i no sabia qui eren aquests personatges.

Just en aquell temps va sortir al cine la primera pel·lícula, "Harry Potter y la piedra filosofal", i més tard, "Harry Potter y la camara secreta". Com que vaig veure les pel·lícules al cinema, no em vaig voler comprar els llibres.
Per això em vaig comprar el tercer, "El Presoner d'Azkaban".
Concretament aquest, el número 4 me le llegit infinitat de vegades!!


La primera cosa que em va cridar l'atenció va ser la portada i després em vaig llegir el troçet de relat darrere del llibre i en acabar no el podia deixar a la botiga. Tenia que ser meu!!


Fa poc es va sentir que J.K.Rowling podria continuar la Saga, més llibres. Com a seguidora m'agradaria molt, perquè a mi el gènere màgic i d'aventures m'encanta. A més són novel·les molt ben fetes, va crear del no-res tot l'univers del Harry Potter. A qui no li agradaria viure en un lloc ple de màgia i d'encants per descobrir?



2 comentarios:

  1. Holaa! Com va? M'ENCANTEE! Es super xulo el teu blog, jo al principi tampoc sabía molt d'aixó de harry potter per ara en sé més!
    Merci preciosaa!*-*
    <3

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei! Merci per passar!! De mica en mica le anat posant així el blog, i quan en sàpiga més l'aniré arreglant...

      Eliminar